Egerszeginfo logo

Hírek

2012.12.13

Követendő példa Karácsony idején


A Szabadics Zrt. már két éve nem üzleti partnereit, hanem a rászorulókat ajándékozza az ünnepek előtt. Idén a vállalat úgy döntött, hogy a Mikulás csomagok helyett 750.000 forintot oszt szét két zalaegerszegi intézmény között.
Twitter
375 ezer forintot adományozott a Szabadics cégcsoport a zalaegerszegi Béke ligeti iskola Nyújts Kezet Közhasznú Alapítványának. A támogatást tegnap adták át az intézményben. A pénzből egy sürgős műtétet is finanszíroz az alapítvány.

Mint arról Gyutai Csaba polgármester a sajtótájékoztatón tájékoztatta az újságírókat a Szabadics Zrt. már több éve nem üzleti partnereit, hanem a rászorulókat ajándékozza az ünnepek előtt. A Pózvai Fogyatékos Otthon mellett a Béke ligeti iskola alapítványát segítik. A vállalat alelnöke Szabadics Attila arról beszélt: a cégcsoport korábban már támogatott mentőállomást, kórházi gyermekosztályt és újszülött osztályt. Ezúttal a sérült gyerekeken segítenek.  

A Nyújts Kezet Közhasznú Alapítvány a hátrányos helyzetű gyermekek tanulási és élethelyzeti gondjain segít. Mint arról Herold József a Béke ligeti iskola igazgatója beszámolt, tavaly két tanulójukon is életmentő műtétet kellett elvégezni, amihez az alapítvány segítségére is szükség volt. Az adományból idén is egy kórházi beavatkozást finanszíroznak elsőként.
Az igazgató elmondta még: több olyan család is van az intézményben, ahol 4-5 gyermek van és közülük két fogyatékkal élő. Az sem ritka, hogy egy szülő neveli a sérült gyerekeket, ezért bármilyen segítség jól jön, főleg így karácsony előtt.

Fotó: Seres Péter
Forrás: Városi Portál

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. augusztus
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat