Egerszeginfo logo

Hírek

2014.08.15

Augusztus 20-i városi ünnepségek


A csácsi Szent István szobornál és a Jézus szíve Ferences Plébánián lesznek a városi ünnepségek. Előbbi helyen Gecse Péter, míg az ünnepi szentmisén Balaicz Zoltán mond ünnepi beszédet. Az ünnepi műsorokban fellépnek színművészek, népzenei együttesek, és a városi fúvószenekar.
Twitter
Részletek a fotón találhatók.


Menetrendváltozás és forgalomkorlátozás augusztus 19-én

Az augusztus 19- ei ünnepség miatt forgalomkorlátozás és menetrendváltozás várható Zalaegerszegen.


FORGALOMKORLÁTOZÁS

Felhívják a lakosság figyelmét, hogy 2014. augusztus 19-én a Szent István napi ünnepség miatt forgalomkorlátozásra kerül sor a Nyerges utca Szent István domb előtti szakaszán. Az arra közlekedőknek útlezárással kell számolni 18.30-20.00 óra között a Balatoni út és a Nyerges utca kereszteződésénél.
 

MENETRENDVÁLTOZÁS

Felhívják a lakosság figyelmét, hogy 2014. augusztus 19-én a Szent István napi ünnepség miatt a Damjanich utcából 19.50-kor induló „2” jelzésű autóbusz terelő úton közlekedik.
 

Megértésüket köszönik:
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. július
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat