Egerszeginfo logo

Hírek

2012.12.06

II. Egerszegi elszármazott találkozó


Városunk vezetése ismét fehér asztalos találkozóra hívta a városból elszármazott, jelentős poziciókat betöltő személyeket. Budapesten, a Kogart Házban megrendezet összejövetelt sikeresnek minősítette Gyutai Csaba polgármester.
Twitter

A rossz útviszonyok ellenére a meghívottak megérkeztek, számukra  polgármesterünk ismertette az elmúlt esztendő eredményeit. A felszólaló vendégek méltatták a magas hozzáadott értéket igénylő, a kutatást, fejlesztést beépítő merész ötleteket. A jelenlévők jelezték, hogy indokolatlan a pesszimizmus, bár a város idegenek általi megitélése jobb, mint az itt élők véleménye. Buzdítottak a magas színvonalú, közösségépítő kulturális rendezvények gyakorítására. Ígéretes gazdasági kapcsolatok kibontakoztatása is terítékre került.

Optimizmusra igazán az adna okot, ha végre sikerülne új munkalahetőségeket teremtő jelentősebb vállalkozásokat a városba csábítani! (szerkesztő)!

Fotó: Képeslap a 60-as évekből
Tekintsék meg "Akkor és most" rovatunkat, ahol nyomon követhetik a '60-as évek városfejlesztését idéző fotókon az egykori növekedést!

Szóljon hozzá...


Programajánló

2020. július
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat