Egerszeginfo logo

Hírek

2014.05.28

Fogyatékkal is eredményes sportolás!


Gaál Levente ismét sikeresen szerepelt a Látássérültek Országos Ifjúsági Sportversenyén, melyet ezúttal is Budapesten rendeztek, 2014. május 17-én. Levente tavalyi eredményét is felülmúlva, minden vetélytársát  legyőzve összesen 6 versenyszámban nyert aranyérmet.
Twitter
Az Europtec Zalaegerszegi Úszó Klub versenyzője látássérülése ellenére folyamatosan Horváth Tamás csoportjában, az épek között edz nagy lelkesedéssel, s ez rendre meg is mutatkozik az eredményein.
Az elmúlt hét végén a látássérültek részére rendezték meg az országos ifjúsági bajnokságot, ahol Levente tavalyi eredményét is felülmúlva, minden vetélytársát  legyőzve összesen 6 versenyszámban nyert aranyérmet. Medencéből indulva – hiszen a látássérültek részére a fejesugrás a vízbe külön stressz – először 25 méteren, majd 50 méteren álltak rajthoz a versenyzők. Levente mindkét távon, nemcsak gyorsúszásban, hanem mellen és háton is a legjobbnak bizonyult a mezőnyben.

A fenti ragyogó eredmények után természetesen ő hozhatta el a korcsoport legeredményesebb versenyzőjének járó serleget is.     

További információ

www.zuk-uszas.hu

Forrás: ZUK

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. február
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat