Egerszeginfo logo

Hírek

2014.05.06

Utánpótlás úszóverseny megyecsúcsokkal


Az úszóversenyek szepontjából április fontos hónap volt. Ekkorra a téli felkészülési időszak már a végefelé jár, és mindenki azt latolgatja, hol tart a mezőnyben, mennyit ér az elvégzett rettenetesen sok munka. Természetesen fontos versenyek is társulnak ehhez az időszakhoz, hogy segítsék a erőfelmérést. Az EuropTec-Zalavíz ZÚK  eredményei az alábbiakban olvashatók.
Twitter
Április 16-18 között zajlott a rangos Arany Üst Úszóverseny Dunaújvárosban az utánpótlás versenyzők részére. A legfiatalabbaktól a serdülő korosztályig  bezárólag ez akár az országos bajnokság felkészülési versenyeként is felfogható. Hagyományosan minden szakosztály legjobb versenyzői jelennek meg itt. Az EuropTec-Zalavíz ZÚK  csapatát 4 versenyző képviselte.
Közülük legsikeresebben Büky-Erdős Norbert szerepelt, aki 200m háton (2:14,71) ezüst, 100m háton (1:03,90) pedig bronzérmet szerzett, ezek az eredményei azonban így is megyecsúcsok Zalában. 100m pillangón meglepetésre a 2. helyen (1:02,27) csapott célba a 2000-2001-ben született fiúk között, nagyon jó időeredménnyel.
Szabó Rajmund az egyel idősebb korcsoportban, egy évjárattal fiatalabbként versenyezve szintén kiváló úszással három számban is döntőbe került, ahol 100m háton 7., 200m háton 6., valamint 400m vegyesen 7. helyen ért célba.
A lányok közül Betlehem Dorka és Dén Delila álltak rajthoz, akik remek egyéni teljesítménnyel javítottak egyéni legjobb eredményeiken. Betlehem Dorka 800m gyorson egyéni csúcs mellett a korosztályos országos bajnokság szintidejét is sikerrel teljesítette.


További információ: www.zuk-uszas.hu

Szóljon hozzá...


Programajánló

2024. június
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Cégadatbank

Autó, motor

Autó, motor

Itt bármit megtalál ami az autójával kapcsolatos lehet. Új- és használtautó kereskedéseket, szak-szerelőket, hivatalos márkszervizeket.
Egészségügy

Egészségügy

Természetes dolog, hogy minden ember számára a saját, és családja egészsége a legfontosabb.
Elektronika

Elektronika

Vásárolni szeretne valamilyen új elektronikai berendezést? Akár háztartási gépet, akár szórakoztató elektronikai berendezés...
Építőipar

Építőipar

Építkezik? Vagy lakását szeretné felújítani, korszerüsíteni? Nagyon öszszetett folyamatok ezek, és természetesen nem olcsó beruházás...
Faipar

Faipar

Portálunk ezen listáján bemutatjuk azokat a vállalkozásokat melyek a fakitermeléstől kezdődően a bútorgyártásig segítik...
Fémipar

Fémipar

Esztergályost, lakatost vagy hegesztőt keres? Kovácsoltvas kerítést szeretne, vagy csak a felesleges vashulladéktól kíván megszabadulni?
Kereskedelem

Kereskedelem

Talán az egyik legátfogóbb csoportot magába foglaló kifejezés a KERESKEDELEM szó. Nehéz is átfogóan egy általános leírást adni...
Szabadidő

Szabadidő

Kikapcsolódásra, felüdülésre vágyik? Vagy aktívan szeretné eltölteni idejét barátai, családja társaságában?
Számítástechnika

Számítástechnika

A számítógép már olyan szinten az életünk részévé vált, hogy nélküle már el sem lehet képzelni az életet. Szinte minden területen megkönnyíti dolgunkat...
Szépségápolás

Szépségápolás

Itt bármit megtalál ami megszépülését, felfrissülést, és a természetes séget segíti. Nők is, és férfiak egyeránt megtalálhatják a nekik megfelelő szolgáltatást.
Szolgáltatás

Szolgáltatás

Az egyik legtartalmasabb listázásunk. Itt szinte minden olyan témakört megtalál amit az előzőekben nem tudtunk egyértelműen rendszerbe sorolni.
Vendéglátás

Vendéglátás

Az alábbi listáról kiválaszthatja kedvenc vendéglőjét, fagyizóját, de lehetősége nyílik akár azonnali szállásfoglalásra is a hotelek és panziók sokaságából.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat