Egerszeginfo logo

Hírek

- Helyi hírek

Oldal 1 ennyiből: 81  > >>

2018.01.16

Hírek | Helyi hírek

Jogerős ítélt született annak a vádlottnak az ügyében, aki ittas állapotban szelektív hulladékgyűjtőket gyújtott fel, s a tűz átterjedt egy személygépkocsira és egy ingatlanra is.

2018.01.13

Hírek | Helyi hírek

A budapesti sajtótájékoztatón elhangzott: a kormány a 2,5 milliárdos beruházáshoz 500 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít. Az ADA bútoripari cég 3 magyarországi telephelyén - Körmenden, Nován és Zalaegerszegen - végez fejlesztést.

2018.01.08

Hírek | Helyi hírek

Újévi fogadást tartott pénteken az Arany Bárány Hotel Télikertjében Zalaegerszeg önkormányzata. Intézmények és vállalkozások vezetői, egyházi méltóságok, közéleti személyiségek, politikusok. Csaknem háromszázan érkeztek a város immár hagyományos rendezvényére.

2018.01.07

Hírek | Helyi hírek

Idén másodszor szavazhattak az itt élők és a turisták arról, hogy melyik volt az Egerszegi Advent legízletesebb téli itala. Az internetes verseny eredményét pénteken hirdették ki. Az önkormányzat elismerését a Mimosa nevű vendéglátóhely kapta.

2018.01.07

Hírek | Helyi hírek

Szerencsében gazdag, boldog újesztendőt kívántak a kéményseprők a zalai megyeszékhely valamennyi lakójának. A jókívánságot Balaicz Zoltán polgármester fogadta a városházán. Cikkünkben igyekszünk magyarázatot találni a kéményseprők szerencsehozó történetére is.

2018.01.05

Hírek | Helyi hírek

A Kazinczy téren közel három év szünet után új bérlőkkel üzemel tovább a főként olasz és burgenlandi ételeket kínáló vendéglátóhely.
2017.12.31

Hírek | Helyi hírek

Minden Kedves olvasónknak sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kíván az EGERSZEGINFO csapata! Kányádi Sándor szép versével köszöntsük együtt 2018-at!

2017.12.24

Hírek | Helyi hírek

Néhány szép idézettel szeretnénk szeretetteljes, áldott Karácsonyt és örömökben, sikerekben gazdag, boldog, új esztendőt kívánni az EGERSZEGINFO csapata nevében, az információs oldalainkat látogatóknak! 

2017.12.22

Hírek | Helyi hírek

A gépkocsik üzembe helyezésével csökken a kapitányság járműparkjának átlagéletkora. A csere kormányzati támogatással valósult meg. A rendőrautók a legmodernebb környezetvédelmi és biztonsági követelményeknek is megfelelnek, így alkalmasak a folyamatos szolgálatra. Hasonló mértékű modernizálásra évtizedek óta nem volt példa.

2017.12.19

Hírek | Helyi hírek

Bezárta kapuit Zalaegerszegen a Magyar Nemzeti Múzeum vándorkiállítása. A késő császárkorból származó Seuso-kincsekre több mint 20 ezren voltak kíváncsiak. A tárlatot közel 4000 diák és 330 pedagógus tekintette meg. A 20 ezredik látogatót nem sokkal zárás előtt köszöntötték.

Oldal 1 ennyiből: 81  > >>

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat