Egerszeginfo logo

Hírek

- Helyi hírek

Oldal 1 ennyiből: 79  > >>

2017.11.21

Hírek | Helyi hírek

Újabb elismeréssel gazdagodott Zalaegerszeg a Virágos Magyarországért versenyben. A szakmai zsűri ezúttal az Év települése díjjal jutalmazta a várost. A zalai megyeszékhely a kezdetektől részt vesz az országos megmérettetésen. Balaicz Zoltán polgármester szerint ez az elismerés ismét egy széleskörű összefogás eredménye.
2017.11.21

Hírek | Helyi hírek

12. alkalommal ismerték el kiemelkedő teljesítményükért a megye művészeit, sportolóit, valamint a tudomány, a kultúra, az építészet és a média személyiségeit. 8 gazdasági társaságot is kitüntetett a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének helyi szervezete. Átadták a Zalai Príma Díjakat.

 

2017.11.17

Hírek | Helyi hírek

Az általában Imre napja (nov. 5.) és Makovecz Imre születésnapja (nov. 20.) között megrendezett összművészeti fesztivál a Mester épületeiben zajlik, és szellemi hagyatékát hivatott megismertetni a nagyközönséggel. A Makovecz Imre örökségét bemutató programsorozathoz tavaly csatlakozott Zalaegerszeg. 

2017.11.16

Hírek | Helyi hírek

Idén is díjazták a kiemelkedően teljesítőket a Szociális Munka Napján. A zalaegerszegi eseményen a szakmai kérdéseken túl az intézményfejlesztésekről is szó esett.

 

2017.11.14

Hírek | Helyi hírek

Hetedik alkalommal találkoztak a Zalaegerszegről elszármazott, de a városhoz több szállal is kötődők Budapesten. Mint az esten elhangzott, az Egerszegi Kapocs minden évben lehetőséget nyújt az együtt gondolkodásra, valamint a közösségformálásra.

2017.11.09

Hírek | Helyi hírek

Gyerekbarát Település címet kapott Zalaegerszeg önkormányzata. Az UNICEF 1996-ban indította a programot, melyhez Magyarország 2015-ben csatlakozott. A megyeszékhely idén a Városi Diákönkormányzat kezdeményezésére pályázott.

2017.11.08

Hírek | Helyi hírek

Színvonalas rendezvényen, a Városi Hangverseny és Kiállító Teremben ünnepeltek az egykori „kőolajos” és jelenlegi dolgozók és vezetők. A 65 év sikereit méltatta Fasimon Sándor, a MOL Magyarország ügyvezető igazgatója, Gecse Péter alpolgármester és Eichinger Attila, Zalai Finomító MOL vezetője. .

2017.11.07

Hírek | Helyi hírek

Újabb, -a megyeszékhelyet érintő - beruházásról tartottak sajtótájékoztatót Budapesten a Külgazdasági- és Külügyminisztériumban. Eszerint az Edelmann zalaegerszegi gyára új berendezésekkel gazdagodik, ami a későbbiekben a termékkínálat szélesítésével is jár.

 

2017.11.05

Hírek | Helyi hírek

73 évvel ezelőtt több, mint 100 roma családot hurcoltak el koncentrációs táborokba, ahonnan a legtöbben már nem térhettek haza. A tiszteletükre állított emlékműnél a tragédia túlélői, a város és a Roma Nemzetiségi Önkormányzat tagjai koszorúkkal és mécsesekkel rótták le kegyeletüket az áldozatok előtt.

2017.10.29

Hírek | Helyi hírek

Az eseményen részt vett az Emberi Erőforrások minisztere, valamint a város, a megye és a protestáns felekezetek elöljárói is. Az alkotást Farkas Ferenc szobrászművész készítette.

Oldal 1 ennyiből: 79  > >>

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat