Egerszeginfo logo

Hírek

- Sport

Oldal 1 ennyiből: 35  > >>

2017.08.14

Hírek | Sport

Ki fog itt gólt rúgni? Csapatunk 0-6-os gólkülönbséggel sereghajtó három forduló után. Ideje lenni focizni, mert, ha így folytatják a fiúk, lassan üres lelátók előtt rúgják a bőrt a felújított „szuper” stadionunkban! Hajrá ZTE!

2017.08.06

Hírek | Sport

A hétfői hazai kiábrándító játék után csapatunk idegenben „hozta” tavalyi formáját és egy „ötössel” tér haza. Valami nem „stimmel” az ötösökkel! A csapat szponzorálása, a játékosok pénzelése tényleg ötös, a teljesítmény viszont elégtelen! Hajrá ZTE?! 

2017.06.12

Hírek | Sport

A férfi kosárlabda NB I harmadik helyéért folyó párharcában a Zalaegerszeg 99–95-re legyőzte a Körmendet, ezzel megszerezte a bronzérmet. Gratulálunk! Hajrá ZTE!

2017.06.08

Hírek | Sport

Csapatunk sima, 107-94-es győzelmet aratott Körmenden a férfi kosárlabda NB I bronzcsatájának első felvonásán.  A szerdai találkozó legjobbja Adomas Drungilas, a vendégek litván játékosa volt 26 ponttal és 8 lepattanóval. Az egyik fél második sikeréig tartó párharc második mérkőzését szombaton rendezik.

2017.06.04

Hírek | Sport

Sajnos nem sikerült a bravúr. Az Alba Fehérvár sokáig futott az eredmény után, de az utolsó játékrészben sikerült fordítania, 79–74-re győzött. Nekünk marad a bronz csata a Körmend ellen.

2017.05.31

Hírek | Sport

A betegség és sérülés győzött csapatunk ellen ezen a mérkőzésen, bár a Fehérvár is a pályán volt. Bízunk abban hogy a hétvégi mérkőzésre falépülnek "nagyjaink", felállhatunk a padlóról és újabb borsot törhetünk a jobb erőkből álló Fehérvár orra alá! Hajrá ZTE!
2017.05.26

Hírek | Sport

Sajnos ezen a mérkőzésen kiderült, hogy másfél nap „pihenő” kevés egy olyan sorozat után, amit csapatunk produkált az elmúlt hetekben. Mindent megtettek a fiúk és a közönség is, de az ellenfél fissebb volt. Kedden Fehérváron lehet javítani!

2017.05.25

Hírek | Sport

Fantasztikus első félidő után sikerült nyolc pontot megtartani az előnyből. Nagyot küzdött csapatunk, a jó egyéni teljesítmények mellett a mindenki egy célért harcolva vívta ki a győzelmet. Pénteken ismét lehet hasonló játékot produkálni! Hajrá ZTE!

2017.05.22

Hírek | Sport

Fantasztikus második félidei játékkal, esélyt sem adva a Szolnoknak, győzött csapatunk. A csodálatos, fehérbe öltözött szurkolótábor is kellett persze ehhez a nagy sikerhez. Ilyen küzdőszellemmel és játékkal a Fehérvárt is el lehet kapni az elődöntő mérkőzésein.
2017.05.17

Hírek | Sport

Ismét sikerült idehaza legyőzni a tavalyi bajnokot. Erőnlétileg és fejben is toppon voltak játékosaink, így simán legyőzték a Szolnokot. Pénteken a Tisza parti városban kellene hasonlót produkálni, hogy kicsit pihenhessenek a fiúk, mert a Fehérvár már kipihenten várja ellenfelét.

Oldal 1 ennyiből: 35  > >>

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat