Egerszeginfo logo

Hírek

- Helyi hírek

Oldal 1 ennyiből: 71  > >>

2017.02.21

Hírek | Helyi hírek

Telefonos bejelentés alapján jutott a társaság tudomására a hír, miszerint trükkös csalók jelentek meg Zalaegerszegen. A magukat a Lész Kft  munkatársainak kiadó személyek pótdíj fizetésére szólítottak fel idős embereket.
2017.02.19

Hírek | Helyi hírek

Kijelölték a Zalaegerszeget az M7-es autópályával összekötő út nyomvonalát. Az új négysávos szakasz a korábban tervezettekkel ellentétben nem a 76-os utat követi, hanem Sármellék felé épül meg. A fejlesztésre több mint 160 milliárd forint áll rendelkezésre.

2017.02.16

Hírek | Helyi hírek

A város legnagyobb adózóit köszöntötte Balaicz Zoltán szerdán a Díszteremben. A polgármester a rendezvényen hangsúlyozta: ezeknek a cégeknek és vállalkozásoknak köszönhető, hogy az önkormányzat tavaly több fejlesztést is elindíthatott.

2017.02.14

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszegi Járásbíróság 2017. február 14-én hozott nem jogerős ítéletet azzal a férfivel szemben, aki a neten keresztül kislányokat kért meg arra, hogy mutassák meg magukat neki meztelenül.

2017.02.10

Hírek | Helyi hírek

Új rendezvénnyel bővült Zalaegerszeg programkínálata. A Restart Fesztivál elsősorban a mozgás szerelmeseinek kínál kikapcsolódási lehetőséget július 13. és 16. között. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.

2017.02.05

Hírek | Helyi hírek

Lezárult az M9-es autópálya első, Vasvár és Zalaegerszeg közötti szakaszára vonatkozó tervezési ajánlatok beadási határideje. A felhívásra összesen három pályázat érkezett. Ezeket a közeljövőben bírálják el.

2017.01.24

Hírek | Helyi hírek

A mintegy 60 ezer lakost érintő fejlesztésre azért van szükség, mert az ivóvízhálózat több szakasza közel 50 éve épült, továbbá a tároló töltő- és ellátó vezetékeinek mérete nem felel meg a mai vízfogyasztási igényeknek. Zalaegerszegen és térségében a beruházás összköltsége meghaladja a négymilliárd forintot.

2017.01.14

Hírek | Helyi hírek

Városunkban is elkezdődött a kidobott karácsonyfák begyűjtése, amit a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. végez a Zala- Depo Kft. közreműködésével. Meghatározott menetrend nincs, minden héten minden városrészt igyekeznek felkeresni.

2017.01.10

Hírek | Helyi hírek

Megtartotta hagyományos új évi fogadását a zalaegerszegi önkormányzat. Az esztendő első napjaiban évköszöntő összejövetelre hívja a polgármester a képviselőket, hivatalvezetőket, a város intézményvezetőit és a gazdasági élet kiemelkedő szereplőit. A rendezvénynek idén is az Arany Bárány Szálloda Télikertje adott otthont.
2017.01.09

Hírek | Helyi hírek

Hivatalosan is bejelentették Palkovics László kormánybiztosi kinevezését pénteken Zalaegerszegen. Az államtitkár a Zalaegerszegre tervezett járműipari tesztpálya gyakorlati megvalósításért felel majd. A közel 40 milliárdos beruházás 2020-ra nyerheti el végleges formáját.

Oldal 1 ennyiből: 71  > >>

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat