Egerszeginfo logo

Hírek

- Helyi hírek

Oldal 1 ennyiből: 76  > >>

2017.08.16

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszegi Vadpörkölt és Borfesztivál –Zalai Teríték rendezvényen ismét sor kerül a nagy hagyományokra visszatekintő borversenyre, amelyet minden bortermelő szíves figyelmébe ajánlunk.

2017.08.15

Hírek | Helyi hírek

Már városunkban is elérhető a vállalkozók és magánszemélyek hatékony ügyintézését segítő úgynevezett MFB pont. A szolgáltatás az uniós forrásokhoz kapcsolódó hiteligénylésekhez, valamint a vissza nem térítendő támogatásokhoz nyújt információt.

 

2017.08.13

Hírek | Helyi hírek

A csütörtök esti vihar jelentős károkat okozott a zalai megyeszékhelyen, a szél ágakat szakított le, vezetékeket tépett le és tetőket bontott meg városszerte. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata felhívása a lakossághoz:

2017.08.10

Hírek | Helyi hírek

Iskolakezdési támogatásban részesülhetnek idén is a zalaegerszegi hátrányos anyagi helyzetben élő családok. A beiskolázást az önkormányzat jóvoltából a Család- és Gyermekjóléti Központ támogatja. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

 

2017.08.04

Hírek | Helyi hírek

A rendkívüli hőségre való tekintettel a Zalaegerszegre a mai napra meghirdetett, üzemszünettel járó munkálatainkat elhalasztjuk. A mai napon egy nagy ügyfélkört érintő beavatkozásra került volna sor – így ez a változás sok zalaegerszegit érint.
2017.08.03

Hírek | Helyi hírek

Portálunkat is adathalász támadás érte a közelmúltban. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy minden kedves olvasónk körültekintően kezelje az e-mailben érkező szolgáltatói, banki felszólításokat. Az alábbiakban néhány tanáccsal próbáljuk segíteni a kellemetlenség elkerülését a „biztonságosinternet” tolmácsolásában.

2017.08.03

Hírek | Helyi hírek

Megújult játszóterek várják a vakációzó gyerekeket a Kertvárosban. Öt helyen zajlottak felújítási munkálatok a közelmúltban. Mára mindenütt végeztek a szakemberek, így a kicsik önfeledten játszhatnak.

2017.07.17

Hírek | Helyi hírek

Egy tonnányi adományt nyert a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhely. Tizenegy hasonló szervezet mellett szálltak harcba a fődíjért. Végül fölényes győzelmet aratva jutottak a nagy segítséget jelentő táphoz és alomhoz.

2017.07.12

Hírek | Helyi hírek

Folynak a munkálatok a Vizslaparkban. A közel 8 hektáros területen jelenleg a Zalavíz Zrt. szakemberei dolgoznak. Ezt követően bruttó 230 millió forintból a park teljesen megújul.

2017.07.04

Hírek | Helyi hírek

Városunkban találták meg a Parlament előtti, 1927-ben készített eredeti Kossuth-szoborcsoport egy darabját. A kőtömb eddig ismeretlen körülmények között került a zalai megyeszékhelyre, és Petőfi Sándor egy, a szabadságharcot méltató költeményének részletét tartalmazza.

Oldal 1 ennyiből: 76  > >>

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat