Egerszeginfo logo

Hírek

- Hirdetés

2017.12.01

Hírek | Hirdetés

Karácsonyi sütemények a Kondor Cukrászdában. Segítünk Önnek időt takarítani azzal, hogy Ön helyett megsütjük, amire szüksége van, és azt az időt mialatt bejglit, süteményt, vagy tortát süt, arra fordíthatja, amihez kedve van. Akár pihenésre is, de szeretteivel mindenképpen több időt tölthet. Keressen fel bennünket a Bíró Márton utcában.

2017.10.26

Hírek | Hirdetés

A nyári gumik tapadása az őszi hűvös időjárás kezdetén lecsökken, ezért megnő a balesetveszély. A téli gumiabroncsok puhábbak, speciális összetételüknek köszönhetően rugalmasabbak, ezért jobban tapadnak, és ellenállnak a változó időjárásnak. Keresse fel gumiszervizünket, ahol a téli gumik nagy választékával és szaktanácsadással várják az ügyfeleket.

2017.08.09

Hírek | Hirdetés

Melegburkolót, üvegest keres? Jó helyen jár. Cégünk kitünő referenciákkal, megbízható dolgozókkal és minőségi munkával várja régi és új megrendelőit.
2016.07.07

Hírek | Hirdetés

A 2001-ben társas vállalkozássá alakult cég napjainkban már nemcsak Zalaegerszegen, a megyében, hanem az országhatáron túl is ismert és elismert a villamos ipar piacán. Megbízható szakembergárdával rendelkezve a vezérléstechnika, a villanyszerelés és a napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése területén rendelkeznek kitűnő referenciákkal.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat