Egerszeginfo logo

Hírek

Szép volt fiúk! ZTE-Szolnok: 85-69

Szép volt fiúk! ZTE-Szolnok: 85-69

2017.05.22

Hírek | Sport

Fantasztikus második félidei játékkal, esélyt sem adva a Szolnoknak, győzött csapatunk. A csodálatos, fehérbe öltözött szurkolótábor is kellett persze ehhez a nagy sikerhez. Ilyen küzdőszellemmel és játékkal a Fehérvárt is el lehet kapni az elődöntő mérkőzésein.

Oldal 1 ennyiből: 139  > >>

2017.05.19

Hírek | Helyi hírek

Mindszenty József emlékezete címmel tudományos konferenciát rendeztek a Díszteremben. A résztvevők a megyeszékhelyi Mindszenty-emlékközpont látványtervét is megtekinthették. Az előadók a hercegprímás vallási és politikai szerepvállalásának jelentősebb állomásait mutatták be.

2017.05.17

Hírek | Sport

Ismét sikerült idehaza legyőzni a tavalyi bajnokot. Erőnlétileg és fejben is toppon voltak játékosaink, így simán legyőzték a Szolnokot. Pénteken a Tisza parti városban kellene hasonlót produkálni, hogy kicsit pihenhessenek a fiúk, mert a Fehérvár már kipihenten várja ellenfelét.
2017.05.16

Hírek | Helyi hírek

Emlékmúzeumot avattak Zalaegerszegen, a volt Államvédelmi Hatóság székházában, mellyel a kommunizmus áldozataira emlékeznek. Az avatón elhangzott: akkor erősödünk meg, ha hűek maradunk mindahhoz, amiért a mártírok életüket adták.
2017.05.16

Hírek | Helyi hírek

A Város napi program keretében a Díszteremben ünnepi közgyűlést tartottak. Az eseményen a hagyományoknak megfelelően átadták Zalaegerszeg Díszpolgára és a Pro Urbe kitüntető címeket.
2017.05.13

Hírek | Sport

Fordulatos mérkőzést vívott csapatunk, de a vége most nem sikerült. Lesz ez még jobb is! Kedden jöhet a folytatás és az újabb siker. Hajrá ZTE!

2017.05.12

Hírek | Sport

Az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság döntött arról, melyik a legeredményesebb csapat, ki a legjobb férfi, illetve női versenyző, továbbá ki bizonyult az év felfedezettjének a megyeszékhelyen. Átadták a 2016-os év zalaegerszegi sportolóinak járó elismeréseket.

2017.05.11

Hírek | Sport

Változatos, izgalmas mérkőzésen sikerült legyőzni a tavalyi bajnokot. A III. negyedben kiharcolt jelentős előnyt még ledolgozta a Szolnok, de az utolsó másodpercekben helyén volt a ZTE szív. Gratulálunk! Hajrá ZTE!
2017.05.10

Hírek | Helyi hírek

Restauráltak két köztéri alkotást a közelmúltban Zalaegerszegen. Nepomuki Szent János és Szent Vendel emlékművét Ocsovai Grácián szentelte fel. Az eseményen elhangzott: a város költségvetésében minden évben elkülönítenek egy összeget, amiből igyekeznek a romló állapotú alkotásokat felújítani.

2017.05.08

Hírek | Helyi hírek

Az országban elsőként Zalában alakítják ki a Hagyományok Házának megyei hálózatát. A nemzeti intézmény a Zalai Táncegyüttessel és a Zala Megyei Népművészeti Egyesülettel működik együtt. Az egy éves projekt 16 millió forintból valósul meg. A részletekről sajtótájékoztatón tájékoztatták az újságírókat.

Oldal 1 ennyiből: 139  > >>

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat