Egerszeginfo logo

Hírek

Figyelem! Csalók keresik fel a bérlakásokban élő idős embereket

Figyelem! Csalók keresik fel a bérlakásokban élő idős embereket

2017.02.21

Hírek | Helyi hírek

Telefonos bejelentés alapján jutott a társaság tudomására a hír, miszerint trükkös csalók jelentek meg Zalaegerszegen. A magukat a Lész Kft  munkatársainak kiadó személyek pótdíj fizetésére szólítottak fel idős embereket.

Oldal 1 ennyiből: 133  > >>

2017.02.19

Hírek | Helyi hírek

Kijelölték a Zalaegerszeget az M7-es autópályával összekötő út nyomvonalát. Az új négysávos szakasz a korábban tervezettekkel ellentétben nem a 76-os utat követi, hanem Sármellék felé épül meg. A fejlesztésre több mint 160 milliárd forint áll rendelkezésre.

2017.02.19

Hírek | Sport

Sajnos ott folytatta csapatunk, ahol ősszel abbahagyta. Szép ollózós góllal, de csak a 89. percben sikerült pontot menteni Siófokon. A feljutási álmokat dédelgető csapat összeszedett, céltudatosabb játékot kell, hogy produkáljon a jövőben!

2017.02.16

Hírek | Helyi hírek

A város legnagyobb adózóit köszöntötte Balaicz Zoltán szerdán a Díszteremben. A polgármester a rendezvényen hangsúlyozta: ezeknek a cégeknek és vállalkozásoknak köszönhető, hogy az önkormányzat tavaly több fejlesztést is elindíthatott.

2017.02.14

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszegi Járásbíróság 2017. február 14-én hozott nem jogerős ítéletet azzal a férfivel szemben, aki a neten keresztül kislányokat kért meg arra, hogy mutassák meg magukat neki meztelenül.

2017.02.12

Hírek | Sport

A  Körmend nyolcpontos előnybe került az első negyed végén Zalaegerszegen. A ZTE védekezése azonban olyannyira feljavult a folytatásban, hogy a záró játékrész előtt 62–59-re átvették a vezetést. Azután már csak az eladott labdák miatt bosszankodhatott a csodálatos közönség!

2017.02.10

Hírek | Helyi hírek

Új rendezvénnyel bővült Zalaegerszeg programkínálata. A Restart Fesztivál elsősorban a mozgás szerelmeseinek kínál kikapcsolódási lehetőséget július 13. és 16. között. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.

2017.02.05

Hírek | Sport

Rapszódikus mérkőzésen, az első és az utolsó negyedben nyújtott játék volt igazán biztató. Jövő vasárnap a Körmend ellen összeszedettebben kell játszani, hogy ismét örülhessen a hűséges, fantasztikus közönség.
2017.02.05

Hírek | Helyi hírek

Lezárult az M9-es autópálya első, Vasvár és Zalaegerszeg közötti szakaszára vonatkozó tervezési ajánlatok beadási határideje. A felhívásra összesen három pályázat érkezett. Ezeket a közeljövőben bírálják el.

2017.02.03

Hírek | Sport

Szoros mérkőzést vívott csapatunk a jobb "erőkből" álló Tisza partiak ellen. Kár volt a negyedik negyedért és a bírók hergelte közönség megnyilatkozásáért! Szeged után, legközelebb a Körmend ellen lehet idehaza bizonyítani.

Oldal 1 ennyiből: 133  > >>

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat