Egerszeginfo logo

Kereskedelem


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltR & M Reklám Bt.

R & M Reklám Bt.

Kategória: Kereskedelem - Ajándék

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Mikes K. u. 11.
Telefon: 92/326-862

Email cím: dl@rmreklam.t-online.hu
Twitter
Az R & M Reklám Bt. már 15 éve foglalkozik egyedi reklám és üzleti ajándéktárgyak forgalmazásával.

A vésett község és város címerek a vert érmék / Zala megye, Zalaegerszeg, Szent István, Szent László, Deák Ferenc, Kossuth, Széchenyi, Rákóczi, Köztársaság, Rendőrség és a VÍVÓ Európa Bajnokság/ a cégemblémákkal és címerekkel hímzett galléros pólók segítették a megrendelőket, hogy az alkalomhoz illő, megfelelő ajándékkal ismerjék el partneri kapcsolataikat.

Az eddigi megrendelőkkel kialakult együttgondolkodó kapcsolat során felmerült egy olyan termék iránti igény, amely árban kedvező és jól szimbolizálja az adott szervezetet. Így kerül az ajánlataik közé egy új, elegáns és egyedi ajánlat a 3D ÜVEGKERÁMIA.


Az ÜVEGKERÁMIA alapanyaga speciális üvegőrlemény, amely egyedi eljárással - az előzetesen készített öntőformával ? kapja meg a végső megjelenését.

ELŐNYE:

-3 színben is megrendelhető /bronz, ón-ezüst és fehér/ így az ajándékozáshoz Ön határozhatja meg a kivitelezés színét,

-a max. 25 mm plakett magassággal pedig jól jeleníthető meg a címer, logó, vagy épület,

-az alkalmazható formák és méretek /amelyeket szintén Ön határoz meg/ lehetőséget biztosítanak, hogy elgondolását élethűen valósítsuk meg 3 DIMENZIÓS kivitelben.

Amennyiben nem kívánnak céges kisplasztikát terveztetni, figyelmükbe ajánljuk a Zalaegerszeg és a Zala Megye már elkészült üvegkerámiákat, melyek szimbolizálhatják a megyéhez és a városhoz való kötődést.
Nyitva tartás:
8.00 - 17.00
R & M Reklám Bt.R & M Reklám Bt.R & M Reklám Bt.R & M Reklám Bt.

R & M Reklám Bt.
8900 Zalaegerszeg, Mikes K. u. 11.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Decembertől gyorsabban juthatunk el városunkból Budapestre

2020.01.11

Hírek | Helyi hírek

A korszerűsítésének köszönhetően a szolgáltatást igénybevevők kényelmesebben és komfortosabban utazhatnak, a menetidő pedig 17-34 perccel csökken.

Megújul a 130 éves vasútvonal

2020.01.03

Hírek | Helyi hírek

Felújítják a Zalaegerszeg - Rédics közötti, mintegy ötven kilométeres vasútvonalat. Az erről szóló közbeszerzési kiírás a napokban jelent meg.

Újév várás, fogadalmakkal

2019.12.29

Hírek | Kultúra

A karácsony mára már „elmúlt érzés”. Van valami különös varázsa az évváltásnak, ami magával ragad bennünket. Fogadalmastul, virslistől, pezsgőstől, másnaposságostól.

Békés, boldog Karácsonyt Mindenkinek!

2019.12.24

Hírek | Kultúra

Vártunk, várakoztunk és elérkeztünk karácsony éjjelére. Átérezzük-e jelentőségét megváltottságunknak? Átérezzük-e a gonoszt, a bűnt legyőző szeretet erejét?
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat