Egerszeginfo logo

Kereskedelem


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltR & M Reklám Bt.

R & M Reklám Bt.

Kategória: Kereskedelem - Ajándék

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Mikes K. u. 11.
Telefon: 92/326-862

Email cím: dl@rmreklam.t-online.hu
Twitter
Az R & M Reklám Bt. már 15 éve foglalkozik egyedi reklám és üzleti ajándéktárgyak forgalmazásával.

A vésett község és város címerek a vert érmék / Zala megye, Zalaegerszeg, Szent István, Szent László, Deák Ferenc, Kossuth, Széchenyi, Rákóczi, Köztársaság, Rendőrség és a VÍVÓ Európa Bajnokság/ a cégemblémákkal és címerekkel hímzett galléros pólók segítették a megrendelőket, hogy az alkalomhoz illő, megfelelő ajándékkal ismerjék el partneri kapcsolataikat.

Az eddigi megrendelőkkel kialakult együttgondolkodó kapcsolat során felmerült egy olyan termék iránti igény, amely árban kedvező és jól szimbolizálja az adott szervezetet. Így kerül az ajánlataik közé egy új, elegáns és egyedi ajánlat a 3D ÜVEGKERÁMIA.


Az ÜVEGKERÁMIA alapanyaga speciális üvegőrlemény, amely egyedi eljárással - az előzetesen készített öntőformával ? kapja meg a végső megjelenését.

ELŐNYE:

-3 színben is megrendelhető /bronz, ón-ezüst és fehér/ így az ajándékozáshoz Ön határozhatja meg a kivitelezés színét,

-a max. 25 mm plakett magassággal pedig jól jeleníthető meg a címer, logó, vagy épület,

-az alkalmazható formák és méretek /amelyeket szintén Ön határoz meg/ lehetőséget biztosítanak, hogy elgondolását élethűen valósítsuk meg 3 DIMENZIÓS kivitelben.

Amennyiben nem kívánnak céges kisplasztikát terveztetni, figyelmükbe ajánljuk a Zalaegerszeg és a Zala Megye már elkészült üvegkerámiákat, melyek szimbolizálhatják a megyéhez és a városhoz való kötődést.
Nyitva tartás:
8.00 - 17.00
R & M Reklám Bt.R & M Reklám Bt.R & M Reklám Bt.R & M Reklám Bt.

R & M Reklám Bt.
8900 Zalaegerszeg, Mikes K. u. 11.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Építik a zalaegerszegi Alsóerdei Sport- és Rekreációs Központot

2020.07.28

Hírek | Helyi hírek

A leendő szabadtéri komplexum a jövőben dinamikus, s izgalmas élményelemekkel biztosít modern szórakozási lehetőséget az érdeklődőknek. A projekt részeként megújul még a Kertvárost és Alsóerdőt összekötő kerékpárút. A munkálatokkal várhatóan 2021 őszére végeznek.

Elhelyezték a Mindszentyneum alapkövét

2020.07.06

Hírek | Helyi hírek

Mindszenty József 1917-ben érkezett Zalaegerszegre. Az itt töltött közel 3 évtized meghatározó volt a város életében. Letették a Göcseji Múzeum új épületszárnyának alapkövét.

 

Felavatták Göcseji Pataki Ferenc emléktábláját

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszeg Kultúrájáért Közalapítvány programjának ez volt a huszadik állomása.  A festőművészről elnevezett utcában Farkas Ferenc szobrászművész ebben a sorozatban hetedszer készíthetett domborművet. 

A parkolás július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

Tájékoztatják a zalaegerszegi lakosokat, hogy a veszélyhelyzet megszűnésével az arra kijelölt parkolókban a járművel történő várakozás 2020. július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges!
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat