Egerszeginfo logo

Szolgáltatás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltLÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)

LÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)

Kategória: Szolgáltatás - Közös képviselet

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kert utca 39.
Telefon: 92/312-730 fax: 92/314-371 zöldszám: 80/204-383

Email cím: info@leszkft.hu
Email cím 2: ugyfelszolgalat@leszkft.hu

Internet: www.leszkft.hu
Twitter
Társaságunk 1992-es megalakítása óta (az IKV jogutódjaként) a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város egyszemélyes Kft-je, melynek alapfeladatai az önkormányzati tulajdonban lévő, több mint 1000 bérlakás és több mint 300 nem lakás célú bérlemény kezelése, karbantartása, valamint a hozzájuk kapcsolódó ügyviteli feladatok ellátása.
Szintén tevékenységi körükbe tartozik társasházak közös képviselete, jelenleg több mint 100 épületben látjuk el ezt a tevékenységet. Külön megbízás alapján értékbecsléssel is foglalkozunk ingatlanok esetében.
Építőipari részlegünk a szokásos karbantartásokon felül megrendelésre kivitelezési-felújítási munkákat is elvállal, továbbá köztérre helyezhető fából készült bútorzatok (padok, székek, asztalok, szemetes-edényzetek) készítését is vállaljuk.

2005-ös évtől a könnyebb elérhetőség és hatékonyabb ügyintézés érdekében társaságunkhoz a telefonos bejelentéseiket, illetve megrendeléseiket ingyenesen hívható zöld számon is megtehetik Tisztelt Ügyfeleink.
Nyitva tartás:
Ügyfélfogadási idő: Kedden: 10-16 óráig
Csütörtökön 13-16 óráig

LÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)
8900 Zalaegerszeg, Kert utca 39.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

A Zala Megyei Szent Rafael Kórház közleménye a betegellátás átmeneti rendjéről

2020.03.26

Hírek | Helyi hírek

Az új koronavírus fertőzések (COVID-19) terjedése kapcsán szükségessé vált, hogy A Zala Megye Szent Rafael Kórház felkészüljön a veszélyhelyzet időtartamában folyó betegellátásra.

Fontos, városi hírek, döntések, felajánlások

2020.03.23

Hírek | Helyi hírek

Kedves Zalaegerszegiek! Az elmúlt közel két hétben számos fontos intézkedést tettünk közösségünk védelme érdekében a koronavírus terjedése miatti világjárvány helyi megfékezésére. Az újabb és újabb döntésekről lehetőség szerint naponta beszámoltam, és ez így lesz ezután is.

Segít a város az időseknek

2020.03.19

Hírek | Helyi hírek

Segítő kezet nyújt Zalaegerszeg önkormányzata a 70. életévüket betöltött időseknek. Azokat támogatják, akiknek nincsenek, vagy távol élnek hozzátartozóik, így gondot okoz nekik a kényszerű otthonmaradás.
Városunkban eddig számos intézkedést hoztak a koronavírus terjedése miatti veszélyhelyzet kapcsán.

A Volánbusz Zrt. közleménye

2020.03.19

Hírek | Helyi hírek

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város helyi autóbuszjáratai 2020. március 23. (hétfő) üzemkezdettől visszavonásig a tanszüneti menetrend szerint fognak közlekedni. Társaságunk a tanszüneti menetrend bevezetéséhez szükséges intézkedések előkészítését megkezdte.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat