Egerszeginfo logo

Szolgáltatás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltLÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)

LÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)

Kategória: Szolgáltatás - Közös képviselet

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kert utca 39.
Telefon: 92/312-730 fax: 92/314-371 zöldszám: 80/204-383

Email cím: info@leszkft.hu
Email cím 2: ugyfelszolgalat@leszkft.hu

Internet: www.leszkft.hu
Twitter
Társaságunk 1992-es megalakítása óta (az IKV jogutódjaként) a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város egyszemélyes Kft-je, melynek alapfeladatai az önkormányzati tulajdonban lévő, több mint 1000 bérlakás és több mint 300 nem lakás célú bérlemény kezelése, karbantartása, valamint a hozzájuk kapcsolódó ügyviteli feladatok ellátása.
Szintén tevékenységi körükbe tartozik társasházak közös képviselete, jelenleg több mint 100 épületben látjuk el ezt a tevékenységet. Külön megbízás alapján értékbecsléssel is foglalkozunk ingatlanok esetében.
Építőipari részlegünk a szokásos karbantartásokon felül megrendelésre kivitelezési-felújítási munkákat is elvállal, továbbá köztérre helyezhető fából készült bútorzatok (padok, székek, asztalok, szemetes-edényzetek) készítését is vállaljuk.

2005-ös évtől a könnyebb elérhetőség és hatékonyabb ügyintézés érdekében társaságunkhoz a telefonos bejelentéseiket, illetve megrendeléseiket ingyenesen hívható zöld számon is megtehetik Tisztelt Ügyfeleink.
Nyitva tartás:
Ügyfélfogadási idő: Kedden: 10-16 óráig
Csütörtökön 13-16 óráig

LÉSZ Kft. (Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft.)
8900 Zalaegerszeg, Kert utca 39.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Felavatták Göcseji Pataki Ferenc emléktábláját

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszeg Kultúrájáért Közalapítvány programjának ez volt a huszadik állomása.  A festőművészről elnevezett utcában Farkas Ferenc szobrászművész ebben a sorozatban hetedszer készíthetett domborművet. 

A parkolás július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

Tájékoztatják a zalaegerszegi lakosokat, hogy a veszélyhelyzet megszűnésével az arra kijelölt parkolókban a járművel történő várakozás 2020. július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges!

Csak elméletben megy a szelektív hulladékgyűjtés

2020.06.17

Hírek | Helyi hírek

Az elmúlt 4 évben növekedett a környezettudatos hozzáállás a magyar lakosság körében, ennek ellenére az italos kartondobozok kétharmada még mindig a kommunális szemétgyűjtőkbe kerül - derül ki az Italos Karton Egyesülés online felméréséből. A résztvevők válaszai alapján 10-ből 9-en szelektíven gyűjtik a papír hulladékot, a tejes és gyümölcsleves dobozok szelektív gyűjtése mégsem éri el az EU-s átlag felét. 

Tematikus családi hétvégék az AquaCityben

2020.06.11

Hírek | Helyi hírek

Minden szombaton izgalmas programok, vasárnaponként zenei csemegék az AquaCity-ben! Szélsőségesen rossz időjárás esetén a programváltozás jogát fenntartják.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat