Egerszeginfo logo

Szolgáltatás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltKRE-ART '98 Bt.

KRE-ART '98 Bt.

Kategória: Szolgáltatás - Arculat tervezés

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 87.
Telefon: 92/324-145; 30/959-1122

Email cím: kreart@zalaszam.hu
Email cím 2: zsiri.kreart@zalaszam.hu
Email cím 3: ibolya.kreart@zalaszam.hu

Internet: www.kreart98.hu
Internet 2: www.termalportal.hu
Internet 3: www.gasztronomiaikalauz.hu
Twitter
A KRE-ART '98 egy dinamikusan fejlődő marketingkommunikációs iroda, mely partnereinek már 9 éve nyújt teljes körű kreatív megoldásokat a klasszikus reklám, a grafikai tervezés, a web design és a céges ajándékozás területén. 1998 óta sikeresen teljesítünk jelentős hazai vállalkozások számára, szinte minden iparág területén.
Mint cégünk neve és logója is hűen tükrözi, igyekszünk kreatív ötleteinkkel, művészi, vizuális és verbális megoldásokkal és rövid szállítási határidőkkel ügyfeleink szolgálatára állni. Megoldásainkban nemcsak a minõség, hanem az egyediség is nagyon fontos szerepet játszik. Ez biztosítja azt a pluszt, amely hozzásegíti ügyfeleinket, hogy a termékeik és szolgáltatásaik kiemelkedjenek a tömegbõl.
Nyitva tartás:
8.00 - 16.00
KRE-ART '98 Bt.KRE-ART '98 Bt.

KRE-ART '98 Bt.
8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 87.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Elhelyezték a Mindszentyneum alapkövét

2020.07.06

Hírek | Helyi hírek

Mindszenty József 1917-ben érkezett Zalaegerszegre. Az itt töltött közel 3 évtized meghatározó volt a város életében. Letették a Göcseji Múzeum új épületszárnyának alapkövét.

 

Felavatták Göcseji Pataki Ferenc emléktábláját

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszeg Kultúrájáért Közalapítvány programjának ez volt a huszadik állomása.  A festőművészről elnevezett utcában Farkas Ferenc szobrászművész ebben a sorozatban hetedszer készíthetett domborművet. 

A parkolás július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

Tájékoztatják a zalaegerszegi lakosokat, hogy a veszélyhelyzet megszűnésével az arra kijelölt parkolókban a járművel történő várakozás 2020. július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges!

Csak elméletben megy a szelektív hulladékgyűjtés

2020.06.17

Hírek | Helyi hírek

Az elmúlt 4 évben növekedett a környezettudatos hozzáállás a magyar lakosság körében, ennek ellenére az italos kartondobozok kétharmada még mindig a kommunális szemétgyűjtőkbe kerül - derül ki az Italos Karton Egyesülés online felméréséből. A résztvevők válaszai alapján 10-ből 9-en szelektíven gyűjtik a papír hulladékot, a tejes és gyümölcsleves dobozok szelektív gyűjtése mégsem éri el az EU-s átlag felét. 

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat