Egerszeginfo logo

Vendéglátás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltHotel Arany Bárány

Hotel Arany Bárány

Kategória: Vendéglátás - Hotel

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 1.
Telefon: 92/550-040 fax:550-041

Email cím: info@aranybarany.hu

Internet: www.aranybarany.hu
Twitter
Az ARANY BÁRÁNY a legnépszerűbb vendéglátóhely Zalaegerszegen. Patinás épületében elegáns szobáival, éttermével egykori pompájában áll minden Kedves Vendége szolgálatára.
Az egész évben nyitva tartó 3 csillagos szálloda a város központjában található. Szobái kétágyasak, fürdőszobásak, televízió, minbár és telefon található bennük. Egy emeleten Internet hozzáférést biztosítanak a vendégeknek.
Lakosztályai légkondícionáltak, állandó Internettel és szobaszéffel felszereltek.
A büféreggelit a szálloda 42 fős modern, elegáns éttremében szolgálják fel. Az étterem mellett az olcsóbb árfekvésű söröző áll nemcsak a szállóvendégek, de a zalaegerszegiek rendelkezésére is.

Nyitva tartás:
egész évben
Férőhely:
110
Árak:
12.600.-Ft-tól
Hotel Arany BárányHotel Arany BárányHotel Arany BárányHotel Arany Bárány

Hotel Arany Bárány
8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 1.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Elkészült a Gébárti kápolna

2019.08.18

Hírek | Helyi hírek

A zalaegerszegi Gébárti-tó partján áll az új Boldogasszony kápolna. Az alapkövét tavaly tették le. Megépítésének ötlete - civil kezdeményezésre - 2009-ben vetődött fel először.

Megkezdik a termálvizes kút fúrását

2019.08.03

Hírek | Helyi hírek

A Modern Városok Program keretében megvalósuló városi uszodafejlesztés kivitelezési munkálatai tavasz óta zajlanak. A megvalósuló létesítmény több, az üzemeltetés hatékonyságát szolgáló technikai megoldást is tartalmazni fog: a vízellátást részben hideg vizes kút, a működéshez szükséges hő egy részét termálvizes kút biztosítja majd.

Útépítések, rekonstrukciók városszerte

2019.07.14

Hírek | Helyi hírek

Útépítés a Mátyás király és a Petőfi utcában, ívóvíz rekonstrukciók az Október 6. tér – Batthyány Lajos u. – Kaszaházi u. – Ságodi út nyomvonalon

EGERSZEG KÁRTYA ügyfélkapun keresztül

2019.06.27

Hírek | Helyi hírek

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés érdekében elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül is igényelhető az Egerszeg Kártya. Egy ügyfélkapun belül akár több kérelem (családtag, barát, ismerős) is benyújtható.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat