Egerszeginfo logo

Szolgáltatás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltTóth Ferencné Glória Esküvői Ruhaszalon

Tóth Ferencné Glória Esküvői Ruhaszalon

Kategória: Szolgáltatás - Alkalmi ruhák

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Göcseji út 11.
Telefon: 30/424-­0669

Email cím: zalamobil@t­online.hu
Twitter
Stílus, trend és inspiráció a Glória Esküvői Ruhaszalonban

Kedves Menyasszony!
Tartsd meg titokzatosságod, de térképezd fel vőlegényed ízlését! Kérdezd meg, hogy melyik stílust tudná elképzelni rajtad? Ezután gyere el hozzánk, ahol már ismerjük elképzelésedet és segítünk kiválasztani álmaid ruháját.

Tudjuk, hogy olyat keresel, mely bűbájos, egyben légies, kényelmes, mégis dekoratív, divatos miközben egyedi, előnyös mert takar és kiemel mert nőies. Nálunk ezt bizonyára könnyen megtalálod, hiszen hagyományos, tradicionális, magyaros ruháink mellett a legújabb stílus és trend is a kínálatunk része.
Gyönyörködj Te is a Glória Esküvői Ruhaszalon kollekciójában és válaszd ki álmaid ruháját. Elhozhatod koszorúsleányaidat is hiszen ők különböző színvilágból választhatják ki ruháikat, de a vendégsereg hölgy- és férfi tagjainak, sőt a gyermekeknek is kölcsönzünk alkalmi ruhákat.
Új szolgáltatásunk!
Előzetes időpont egyeztetés alapján hétvégéken (szombaton és vasárnap) is fogadjuk a ruhapróbára jelentkezőket.

Hívj a 30/424-0669-es mobilszámon, vagy a 92/323-663-as telefonszámon!
Címünk: 8900 Zalaegerszeg, Göcseji út 11.
Tóth Ferencné Glória Esküvői RuhaszalonTóth Ferencné Glória Esküvői RuhaszalonTóth Ferencné Glória Esküvői RuhaszalonTóth Ferencné Glória Esküvői Ruhaszalon

Tóth Ferencné Glória Esküvői Ruhaszalon
8900 Zalaegerszeg, Göcseji út 11.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Elhelyezték a Mindszentyneum alapkövét

2020.07.06

Hírek | Helyi hírek

Mindszenty József 1917-ben érkezett Zalaegerszegre. Az itt töltött közel 3 évtized meghatározó volt a város életében. Letették a Göcseji Múzeum új épületszárnyának alapkövét.

 

Felavatták Göcseji Pataki Ferenc emléktábláját

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszeg Kultúrájáért Közalapítvány programjának ez volt a huszadik állomása.  A festőművészről elnevezett utcában Farkas Ferenc szobrászművész ebben a sorozatban hetedszer készíthetett domborművet. 

A parkolás július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

Tájékoztatják a zalaegerszegi lakosokat, hogy a veszélyhelyzet megszűnésével az arra kijelölt parkolókban a járművel történő várakozás 2020. július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges!

Csak elméletben megy a szelektív hulladékgyűjtés

2020.06.17

Hírek | Helyi hírek

Az elmúlt 4 évben növekedett a környezettudatos hozzáállás a magyar lakosság körében, ennek ellenére az italos kartondobozok kétharmada még mindig a kommunális szemétgyűjtőkbe kerül - derül ki az Italos Karton Egyesülés online felméréséből. A résztvevők válaszai alapján 10-ből 9-en szelektíven gyűjtik a papír hulladékot, a tejes és gyümölcsleves dobozok szelektív gyűjtése mégsem éri el az EU-s átlag felét. 

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat