Egerszeginfo logo

Szolgáltatás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltZsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)

Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)

Kategória: Szolgáltatás - Fényképészet

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 87.

Email cím: zsiri@zsiri.hu

Internet: www.zsiri.hu
Twitter
Unod már a Facebook profilodon a fotóidat, illetve azt, hogy nem épp a legjobb minőségűek, ráadásul másoktól ellesett pózban, esetleg tükör előtt mobillal készült fotót vagy kénytelen feltölteni? Akkor keress bátran: rövid idő alatt, akár több ruhában is elkészítem fotóidat (sportos, elegáns, szexi), amikkel bátran beújíthatsz a Facebook-on. Garantált lesz a sok "lájk"... Ha ennél többre - még profibb képekre - vágysz, akkor komolyabb portfólió fotózással is a rendelkezésedre állok!

SZOLGÁLTATÁSOK:
- Portfólió fotózás
- Esküvő fotózás
- Baba fotózás
- Fotókönyv készítés
- Rendezvény fotózás
- Naptár fotózás- és szerkesztés
Árak:
- Portfólió fotózás már 8 000 Ft-tól
- Esküvő fotózás már 9 000 Ft-tól
- Baba, gyermek és családifotózás már 15 000 Ft-tól
- Rendezvény fotózás 4 000 Ft-tól
- Naptárfotózás már 9 000 Ft-tól
- Fotókönyv szerkesztés már 5 000 Ft-tól
Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)Zsiri PHOTO (For Signo Kft. fotósa)

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Nem játék a vészhívás!

2021.03.01

Hírek | Helyi hírek

Ismét szándékosan megtévesztő telefonhívás érkezett a napokban a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére. Február 24-én, a hajnali órákban a betelefonáló közölte, hogy tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasház harmadik emeleti lakásában. A helyszínre nagy erőkkel érkező megyeszékhelyi lánglovagok a helyszínen sem tüzet, sem tűzre utaló nyomot nem találtak.

Újabb nagyberuházás érkezik városunkba

2021.02.24

Hírek | Helyi hírek

Európa egyik legmodernebb vasúti-közúti konténerterminálját építi fel Zalaegerszegen a logisztikai iparág meghatározó nemzetközi szereplője, a Metrans csoport.

További fejlesztések városunkban

2021.02.01

Hírek | Helyi hírek

Jól halad a városi uszodafejlesztési projekt, elkészült egy üzemcsarnok a régi laktanya irodaépületének helyén, megújult az Ostoros Károly munkacsarnok, műfüves pályát adtak át Neszelében.

Megújul a Göcseji Múzeum

2021.01.18

Hírek | Helyi hírek

Év végére megújul a Göcseji Múzeum. A 130 éves épület a szebb megjelenés mellett a közönség-, és a benne dolgozók igényeit egyaránt szolgálva a kor elvárásainak is megfelel majd. A beruházásra összesen 1 milliárd 850 millió forintot költenek.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat