Egerszeginfo logo

Kereskedelem


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltKerámia KFT

Kerámia KFT

Kategória: Kereskedelem - Cserépkályhák

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi 89.
Telefon: 92/325-558; Mobil: 30/947-0654, 30/505-5761

Email cím: info@keramiakft.hu
Email cím 2: keramia@zalaszam.hu

Internet: www.keramiakft.hu
Twitter
Cégünket 1993 évben alapítottuk Zalaegerszegen. Eleinte cserépkályha, illetve kandalló építéssel foglalkoztunk, majd 2000-ben a megnövekvő magyar illetve külföldi minőségi kályhacsempe igény miatt elindítottuk kályhacsempegyártó üzemünket is, mivel célunk a tömegtermeléssel szemben a minőségi csempeforma illetve színválaszték.

Üzemünk a kályhacsempegyártás legmodernebb un. öntött technológiájátt alkalmazza. Alapanyagaink megeggyeznek a piacvezető európai cégek által használt minőségi alapanyagokkal, illetve mázakkal.

Formaválasztékunk, ami 10 különböző mintályú kályhacsempe, valamint az ehhez tartozó kiegészítők, pl: mintás csempe, áttört csempe, valamint a hozzá tartozó idomok egyedi alakítását iparművész végezte.

Egyes kályhacsempe formáinkat a KÉPZŐ-ÉS IPARMŰVÉSZETI LEKTURÁTUS CERTIFIKAT IPARMŰVÉSZETI alkotásnak minősítette és zsűriszámmal látta el. Termékeink megfelelnek az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.

Bemutatótermünk, valamint üzemünk azonos helyen Zalaegerszegen a Kaszaházi út 89. alatt található ahol személyesen is megtekintheti illetve megrendelheti termékeinket.

Cserépkályháját, csempekandallóját 10 féle csempeforma 50 féle szín illetve egyedi elképzelése alapján is megrendelheti, tervezéstől a kivitelezésig.

Kérjük látogasson el hozzánk, hogy mielőbb körünkben üdvözölhessük.
Nyitva tartás:
H - P: 8.00 - 17.00

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Az elmúlt hét városi hírei

2020.09.08

Hírek | Helyi hírek

Helyi termelői piac lapkő letétel, Vadászati Oktatási Központ nyitás, Tehetségbarát Önkormányzati díj elnyerése, Bogár Imre állami kitüntetése a helyi híreinkben

Szombaton tartják a VII. Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozóját

2020.09.02

Hírek | Helyi hírek

A Hagyományok Háza 2020. szeptember 5-én rendezi meg a VII. Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozóját Zalaegerszegen. A Göcseji Falumúzeumban négy portán tizenkét zenekar muzsikál, lesz tánc- és énektanítás, kézműves program, vásár, és a zenészek szakmai programon is rész vesznek.

Augusztus 20.

2020.08.17

Hírek | Helyi hírek

Szentmisék, ünnepi megemlékezések lesznek Államalapító Szent István királyunk és az Újkenyér ünnepe alkalmából

Építik a zalaegerszegi Alsóerdei Sport- és Rekreációs Központot

2020.07.28

Hírek | Helyi hírek

A leendő szabadtéri komplexum a jövőben dinamikus, s izgalmas élményelemekkel biztosít modern szórakozási lehetőséget az érdeklődőknek. A projekt részeként megújul még a Kertvárost és Alsóerdőt összekötő kerékpárút. A munkálatokkal várhatóan 2021 őszére végeznek.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat