Egerszeginfo logo

Szolgáltatás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltKerámia KFT

Kerámia KFT

Kategória: Szolgáltatás - Kályhacsempe gyártás

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi 89.
Telefon: 92/325-558; Mobil: 30/947-0654, 30/505-5761

Email cím: info@keramiakft.hu
Email cím 2: keramia@zalaszam.hu

Internet: www.keramiakft.hu
Twitter
Cégünket 1993 évben alapítottuk Zalaegerszegen. Eleinte cserépkályha, illetve kandalló építéssel foglalkoztunk, majd 2000-ben a megnövekvő magyar illetve külföldi minőségi kályhacsempe igény miatt elindítottuk kályhacsempegyártó üzemünket is, mivel célunk a tömegtermeléssel szemben a minőségi csempeforma illetve színválaszték.

Üzemünk a kályhacsempegyártás legmodernebb un. öntött technológiájátt alkalmazza. Alapanyagaink megeggyeznek a piacvezető európai cégek által használt minőségi alapanyagokkal, illetve mázakkal.

Formaválasztékunk, ami 10 különböző mintályú kályhacsempe, valamint az ehhez tartozó kiegészítők, pl: mintás csempe, áttört csempe, valamint a hozzá tartozó idomok egyedi alakítását iparművész végezte.

Egyes kályhacsempe formáinkat a KÉPZŐ-ÉS IPARMŰVÉSZETI LEKTURÁTUS CERTIFIKAT IPARMŰVÉSZETI alkotásnak minősítette és zsűriszámmal látta el. Termékeink megfelelnek az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.

Bemutatótermünk, valamint üzemünk azonos helyen Zalaegerszegen a Kaszaházi út 89. alatt található ahol személyesen is megtekintheti illetve megrendelheti termékeinket.

Cserépkályháját, csempekandallóját 10 féle csempeforma 50 féle szín illetve egyedi elképzelése alapján is megrendelheti, tervezéstől a kivitelezésig.

Kérjük látogasson el hozzánk, hogy mielőbb körünkben üdvözölhessük.
Nyitva tartás:
H - P: 8.00 - 17.00

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Így előzhetők meg a szén-monoxid-mérgezések

2019.10.14

Hírek | Helyi hírek

A fűtési szezon indulásával egyidőben megsokasodnak a szén-monoxid-mérgezéssel járó balesetek. Ezeknek az oka szinte kivétel nélkül az üzemeltetett gázkészülékek ellenőrzésének és
karbantartásának a hiánya.

Új e-töltőállomásokat nyitott Zalaegerszegen az E.ON

2019.10.04

Hírek | Helyi hírek

Öt új elektromos töltőállomást telepített Zalaegerszeg forgalmas pontjaira az E.ON, ebből hármat az önkormányzattal, kettőt pedig az ALDI-val együttműködésben.

Gázszivárgás miatti beavatkozás a Kazinczy térnél

2019.10.04

Hírek | Helyi hírek

Kezdődő gázszivárgást jelzett a műszeres hálózatellenőrzés a Kazinczy tér 6. előtt, ezért az E.ON péntektől feltárja és kijavítja a hibás gázvezeték szakaszt.

M76-os és városi építkezések

2019.09.28

Hírek | Helyi hírek

A terveknek megfelelő ütemben épül az M76-os gyorsforgalmi út. Novemberre elkészül a Zalakerámia Sport-, és Rendezvénycsarnok előtti tér is.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat