Egerszeginfo logo

Kereskedelem


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltPinokkió Játék- és Ajándékbolt

Pinokkió Játék- és Ajándékbolt

Kategória: Kereskedelem - Ajándék

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 4.
Telefon: 92/312-188; Mobil: 30/650-1055

Email cím: szepro@t-online.hu
Twitter
A Pinokkió játékbolt Zalaegerszeg legvidámabb játékboltja, ahol szülők és gyerekek egyaránt jól érzik magukat.
A játék az élet előszobája, így nem mindegy, hogy gyermekeink mivel, hogyan és mit játszanak. Ezért is fontos, hogy nagy gondot fordítsunk a játékok kiválasztására! Kínálatunk strapabíró, minőségi játékból áll, amelyek fejlesztik a személyiséget és közben nagy örömet is okoznak! Ha nincs biztos ajándék-elképzelése, akkor is látogasson el hozzánk. Legnagyobb erényünknek a "játéktudásunkat" tartjuk. Ismerjük a portékánkat, így ha elmeséli nekünk, hogy kinek, milyen alkalomra szeretne választani valamit, biztosan lesznek ötleteink. Szívesen segítünk a játékválasztásban, örömmel elmeséljük, hogy mi, hogyan működik. Sőt, kérésre meg is mutatjuk, ki is próbáljuk a megvásárolni kívánt játékokat.
A város legnagyobb játékválasztékával, versenyképes árakkal és sok szeretettel várjuk Önt is üzletünkben!
Nyitva tartás:
H-P: 8.30 - 17.30
Szo.: 8.30 - 12.30
Pinokkió Játék- és AjándékboltPinokkió Játék- és AjándékboltPinokkió Játék- és AjándékboltPinokkió Játék- és Ajándékbolt

Pinokkió Játék- és Ajándékbolt
8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 4.

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Építik a zalaegerszegi Alsóerdei Sport- és Rekreációs Központot

2020.07.28

Hírek | Helyi hírek

A leendő szabadtéri komplexum a jövőben dinamikus, s izgalmas élményelemekkel biztosít modern szórakozási lehetőséget az érdeklődőknek. A projekt részeként megújul még a Kertvárost és Alsóerdőt összekötő kerékpárút. A munkálatokkal várhatóan 2021 őszére végeznek.

Elhelyezték a Mindszentyneum alapkövét

2020.07.06

Hírek | Helyi hírek

Mindszenty József 1917-ben érkezett Zalaegerszegre. Az itt töltött közel 3 évtized meghatározó volt a város életében. Letették a Göcseji Múzeum új épületszárnyának alapkövét.

 

Felavatták Göcseji Pataki Ferenc emléktábláját

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszeg Kultúrájáért Közalapítvány programjának ez volt a huszadik állomása.  A festőművészről elnevezett utcában Farkas Ferenc szobrászművész ebben a sorozatban hetedszer készíthetett domborművet. 

A parkolás július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

Tájékoztatják a zalaegerszegi lakosokat, hogy a veszélyhelyzet megszűnésével az arra kijelölt parkolókban a járművel történő várakozás 2020. július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges!
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat