Egerszeginfo logo

Vendéglátás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltWagner Lovaspanzió

Wagner Lovaspanzió

Kategória: Vendéglátás - Partiszervíz

Cím: 9842 Vasvár-Alsóújlak, Hársfa út 17.
Telefon: 94/371-099; 70/323-9219; 70/528-4376; 70/226-1511

Email cím: internetwagnerbea@freemail.hu

Internet: www.wagnerpanzio.hu
Twitter
A 8-as főútvonal mellett Vasvár és a Jeli Arborétum között található panziónk, éttermünk, wellness részlegünk és lovas központunk. Vendégeink választhatnak kényelmes, komfortos, valamint a turista jellegű szobáink közül.
A lovas programokban résztvevő gyermekek és diákok számára kedvező áron kínálunk teljes panziós ellátást és napi 2 óra lovaglási lehetőséget.
Üdülési csekket elfogadunk!
Éttermünkben a magyaros és tájjellegű ételek széles választékából válogathatnak a hozzánk betérők és a szállóvendégeink.
60 négyzetméteres rendezvénytermünk alkalmas családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények lebonyolítására. 100 főig esküvői vacsorák megrendezésére is alkalmas panziónk és éttermünk.
Wellness szolgáltatásainkkal is várjuk vendégeinket. Télen-nyáron használhatják fedett, fűtött, feszített víztükrű vízforgatóval ellátott úszómedencénket.
Szolárium, infraszauna, hidrokabin, méregtelenítés, méregtelenítő és egészségmegőrző étrend kiegészítők, masszázs, akupresszúrás talpmasszázs várja a felüdülésre és gyógyulásra vágyókat.
A lovaglás szerelmeseit kellemes, szép környezetben várjuk. A kezdő és profi lovasok is megtalálják programjaink közül a számukra megfelelőket.
A gyermekek, diákok számára lovas táborokat szervezünk. Pónilovaglással és kocsikázási lehetőséggel is várjuk a fiatalokat.
Nyitva tartás:
Egész évben
Férőhely:
Szállás: 44 fő
Étterem: 100 fő
Wagner LovaspanzióWagner LovaspanzióWagner LovaspanzióWagner Lovaspanzió

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Ingyenes, korlátlan internet-hozzáférés érhető el a belvárosban

2020.02.14

Hírek | Helyi hírek

A Smart City program keretében mintegy 1 kilométer sugarú körben Free WiFi zónát alakítottak ki. A beruházás 21 millió forintba került.

Megújult a Kvártélyház és a Levéltár épülete

2020.02.09

Hírek | Helyi hírek

A 600 millió forintos beruházás a Modern Városok Program részeként, a város-rehabilitációs projekt elemeként valósult meg. A zalaegerszegi Kvártélyház Mária Terézia rendeletére az átvonuló katonák szálláshelyéül 1765-ben épült.

Uszodaépítés és forgalomkorlátozás

2020.01.19

Hírek | Helyi hírek

A beruházás - a Modern Városok Program részeként - 9,5 milliárd forintba kerül. Megfelelő ütemben halad az építkezés városunkban. Hétfőn és kedden forgalomkorlátozás lesz a Göcseji úton.

Decembertől gyorsabban juthatunk el városunkból Budapestre

2020.01.11

Hírek | Helyi hírek

A korszerűsítésének köszönhetően a szolgáltatást igénybevevők kényelmesebben és komfortosabban utazhatnak, a menetidő pedig 17-34 perccel csökken.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat