Egerszeginfo logo

Vendéglátás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltWagner Lovaspanzió

Wagner Lovaspanzió

Kategória: Vendéglátás - Partiszervíz

Cím: 9842 Vasvár-Alsóújlak, Hársfa út 17.
Telefon: 94/371-099; 70/323-9219; 70/528-4376; 70/226-1511

Email cím: internetwagnerbea@freemail.hu

Internet: www.wagnerpanzio.hu
Twitter
A 8-as főútvonal mellett Vasvár és a Jeli Arborétum között található panziónk, éttermünk, wellness részlegünk és lovas központunk. Vendégeink választhatnak kényelmes, komfortos, valamint a turista jellegű szobáink közül.
A lovas programokban résztvevő gyermekek és diákok számára kedvező áron kínálunk teljes panziós ellátást és napi 2 óra lovaglási lehetőséget.
Üdülési csekket elfogadunk!
Éttermünkben a magyaros és tájjellegű ételek széles választékából válogathatnak a hozzánk betérők és a szállóvendégeink.
60 négyzetméteres rendezvénytermünk alkalmas családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények lebonyolítására. 100 főig esküvői vacsorák megrendezésére is alkalmas panziónk és éttermünk.
Wellness szolgáltatásainkkal is várjuk vendégeinket. Télen-nyáron használhatják fedett, fűtött, feszített víztükrű vízforgatóval ellátott úszómedencénket.
Szolárium, infraszauna, hidrokabin, méregtelenítés, méregtelenítő és egészségmegőrző étrend kiegészítők, masszázs, akupresszúrás talpmasszázs várja a felüdülésre és gyógyulásra vágyókat.
A lovaglás szerelmeseit kellemes, szép környezetben várjuk. A kezdő és profi lovasok is megtalálják programjaink közül a számukra megfelelőket.
A gyermekek, diákok számára lovas táborokat szervezünk. Pónilovaglással és kocsikázási lehetőséggel is várjuk a fiatalokat.
Nyitva tartás:
Egész évben
Férőhely:
Szállás: 44 fő
Étterem: 100 fő
Wagner LovaspanzióWagner LovaspanzióWagner LovaspanzióWagner Lovaspanzió

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Az elmúlt hét városi hírei

2020.09.08

Hírek | Helyi hírek

Helyi termelői piac lapkő letétel, Vadászati Oktatási Központ nyitás, Tehetségbarát Önkormányzati díj elnyerése, Bogár Imre állami kitüntetése a helyi híreinkben

Szombaton tartják a VII. Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozóját

2020.09.02

Hírek | Helyi hírek

A Hagyományok Háza 2020. szeptember 5-én rendezi meg a VII. Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozóját Zalaegerszegen. A Göcseji Falumúzeumban négy portán tizenkét zenekar muzsikál, lesz tánc- és énektanítás, kézműves program, vásár, és a zenészek szakmai programon is rész vesznek.

Augusztus 20.

2020.08.17

Hírek | Helyi hírek

Szentmisék, ünnepi megemlékezések lesznek Államalapító Szent István királyunk és az Újkenyér ünnepe alkalmából

Építik a zalaegerszegi Alsóerdei Sport- és Rekreációs Központot

2020.07.28

Hírek | Helyi hírek

A leendő szabadtéri komplexum a jövőben dinamikus, s izgalmas élményelemekkel biztosít modern szórakozási lehetőséget az érdeklődőknek. A projekt részeként megújul még a Kertvárost és Alsóerdőt összekötő kerékpárút. A munkálatokkal várhatóan 2021 őszére végeznek.
Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat