Egerszeginfo logo

Szolgáltatás


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltKer-Ling Nyelvstúdió Bt.

Ker-Ling Nyelvstúdió Bt.

Kategória: Szolgáltatás - Nyelvoktatás

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Mártírok u. 2. I/2
Telefon: +36/30-317-0435 +36/92-314-756

Email cím: info@kerling.hu
Email cím 2: kerkai.brigitta@kerling.hu

Internet: www.kerling.hu
Twitter
Iskolánkat 2000.-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy minőségi nyelvoktatást nyújtsunk optimális csoportlétszám és megfizetehető árak mellett. Iskolánk intézmény és program akkreditációval is rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy a városban egyedüliként alávetettük magunkat a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete vizsgálatának és ennek eredménye képpen megkaptuk a "Minősített Nyelviskola" címet, mely a színvonalas szakmai háttér meglétéről tanúskodik és fémjele a "Q" betű.
Angol, német, olasz francia nyelveket oktatunk. Nyelviskolánkban az ITK ORIGO Nyelvvizsga letételére van lehetőség. (volt Rigó utcai nyelvvizsga)
Tandíját Ön kamatmentes 3 részletben fizetheti be nálunk, méghozzá a 2. alkalommal kell az első részletet fizetni, miután szolgáltatásunk színvonalát megfelelőnek tartotta!

Szeretettel várunk minden nyelvtanulni vágyót!
Nyitva tartás:
hétfő 8-15
kedd 8-15
szerda 8-15
csütörtök 12-15
péntek ----

Férőhely:
6-8 fős csoportok
Árak:
Érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ker-Ling Nyelvstúdió Bt.
8900 Zalaegerszeg, Mártírok u. 2. I/2

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Felavatták Göcseji Pataki Ferenc emléktábláját

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszeg Kultúrájáért Közalapítvány programjának ez volt a huszadik állomása.  A festőművészről elnevezett utcában Farkas Ferenc szobrászművész ebben a sorozatban hetedszer készíthetett domborművet. 

A parkolás július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

Tájékoztatják a zalaegerszegi lakosokat, hogy a veszélyhelyzet megszűnésével az arra kijelölt parkolókban a járművel történő várakozás 2020. július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges!

Csak elméletben megy a szelektív hulladékgyűjtés

2020.06.17

Hírek | Helyi hírek

Az elmúlt 4 évben növekedett a környezettudatos hozzáállás a magyar lakosság körében, ennek ellenére az italos kartondobozok kétharmada még mindig a kommunális szemétgyűjtőkbe kerül - derül ki az Italos Karton Egyesülés online felméréséből. A résztvevők válaszai alapján 10-ből 9-en szelektíven gyűjtik a papír hulladékot, a tejes és gyümölcsleves dobozok szelektív gyűjtése mégsem éri el az EU-s átlag felét. 

Tematikus családi hétvégék az AquaCityben

2020.06.11

Hírek | Helyi hírek

Minden szombaton izgalmas programok, vasárnaponként zenei csemegék az AquaCity-ben! Szélsőségesen rossz időjárás esetén a programváltozás jogát fenntartják.

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat