Egerszeginfo logo

Szabadidő


PartyajánlóBanner
AgroCity GazdaboltRobinson Music Pub Étterem

Robinson Music Pub Étterem

Kategória: Szabadidő - Szórakozóhelyek

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi S.u. 24
Telefon: 36/92/311-424; 36/30/460-8380

Email cím: info@robinsonpub.hu

Internet: www.robinsonpub.hu
Twitter
Zalaegerszeg belvárosának szívében a ROBINSON MUSIC PUB ÉTTEREM 2003. október 7-én nyitotta meg kapuit vendégei számára..

Mostantól nem kell Budapestre, Pécsre vagy Gyõrbe utazniuk azoknak, akik music pubban szeretnék tölteni az estéjüket. Ha nem is egy lakatlan szigeten, a Kosztolányi és a Petõfi út sarkán mediterrán hangulat fogadja a betérõket. Ötletesen kialakított éttermünket szökõkút teszi még élõbbé az egyébként is természetes anyagok, azon belül is a fa, kõ, szikla és a nád felhasználása mellett.

Célunk egy olyan étterem megnyitása volt, ahol kellemes hangulatban, kedvesen fogadják vendégeinket akár ebédre, vacsorára vagy egy italra, valamint nagy hangsúlyt fektetünk zenés estek szervezésére. Egyedi jellegzetességek a rendszeresen megrendezésre kerülõ nemzetközi élõzenés, alkalmanként karaoke show-val egybekötött estjeink. Az igényes zene iránt elkötelezett közönséget nap mint nap elvarázsoljuk a jazz, a blues, a world music és a funky nemzetközi és hazai képviselõivel.

Üzenetünk: Zalaegerszeg zenei kultúrájának szélesítése, melyhez a Robinson Music Pub kimagasló színvonalú környezetet biztosít.

A legjobb közönség a legjobbat kell, hogy kapja mind zenei élvezetekben, mind kulináris örömökben.

A gasztronómiai élvezetekrõl Kovács Csaba konyhafõnök és csapata gondoskodik. Az étteremben déltol hajnalig elsõ osztályú ételválasztékkal, több mint 100-féle, elsõsorban mediterrán jellegû specialitás közül válogathatnak a hozzánk betérok. A hagyományos marha- és sertésételek mellet, halat, vadat, rostonsülteket valamint lávakövön sült ételeket fogyaszthatnak vendégeink, de természetesen kiszolgáljuk vegetáriánusok igényeit is.

Igyekszünk a hely szelleméhez illõ ételeket kínálni. Így kerülhetett étlapunkra - egyebek mellett - Robinson szalonnás pecsenyéje, pulykamell hajótörött módra, vagy, hogy csak egyet említsek különleges desszertjeink közül: Bounty álom /Mézes gyümölcsös bounty csoki/.

Nagyon büszkék vagyunk a konyhánkra. Házias ízeket kínálunk elérhetõ áron.

Vállaljuk rendezvények, állófogadások, üzleti ebédek, fogadások, családi összejövetelek lebonyolítását is.

A Robinson Music Pub hétfotol péntekig 11-tol hajnali 1 óráig, míg szombaton déltõl hajnali kettõig várja vendégeit.

Üdvözlettel:
Robinson MUSIC Pub Étterem
Csapata


Nyitva tartás:
H-Cs 11-24
P 11-02 Sz 12-02
V 12-23
Férőhely:
Étterem 100Fő
Kerthelység 100Fő
Robinson Music Pub ÉtteremRobinson Music Pub ÉtteremRobinson Music Pub ÉtteremRobinson Music Pub Étterem

Robinson Music Pub Étterem
8900 Zalaegerszeg, Petőfi S.u. 24

:: Nagyítás ::

Szóljon hozzá...

Legfrissebb híreink...

Elhelyezték a Mindszentyneum alapkövét

2020.07.06

Hírek | Helyi hírek

Mindszenty József 1917-ben érkezett Zalaegerszegre. Az itt töltött közel 3 évtized meghatározó volt a város életében. Letették a Göcseji Múzeum új épületszárnyának alapkövét.

 

Felavatták Göcseji Pataki Ferenc emléktábláját

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

A Zalaegerszeg Kultúrájáért Közalapítvány programjának ez volt a huszadik állomása.  A festőművészről elnevezett utcában Farkas Ferenc szobrászművész ebben a sorozatban hetedszer készíthetett domborművet. 

A parkolás július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges

2020.06.29

Hírek | Helyi hírek

Tájékoztatják a zalaegerszegi lakosokat, hogy a veszélyhelyzet megszűnésével az arra kijelölt parkolókban a járművel történő várakozás 2020. július 1-től csak díjfizetés ellenében lehetséges!

Csak elméletben megy a szelektív hulladékgyűjtés

2020.06.17

Hírek | Helyi hírek

Az elmúlt 4 évben növekedett a környezettudatos hozzáállás a magyar lakosság körében, ennek ellenére az italos kartondobozok kétharmada még mindig a kommunális szemétgyűjtőkbe kerül - derül ki az Italos Karton Egyesülés online felméréséből. A résztvevők válaszai alapján 10-ből 9-en szelektíven gyűjtik a papír hulladékot, a tejes és gyümölcsleves dobozok szelektív gyűjtése mégsem éri el az EU-s átlag felét. 

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat