Egerszeginfo logo

Viviera Beach

8360 Keszthely, Csík Ferenc Sétány 1. (megközelítés a keszthelyi városi strand hátsó bejárata felől)

Web: www.viviera.hu
E-mail: amey-ibra@hotmail.com

 

A Viviera Beach szórakoztató centrum, Keszthelyen a Városi Strand hátsó részén található igényesen kialakított exklusive környezet. Itt minden korosztály megtalálja a neki való szórakozást. Napközben homokos strand, röplabdapályák, homokos strand foci pályák hűsítő koktélok, gyönyörű és közvetlen kiszolgálás és jó hangulat vár minden idelátogatót. A kisgyermekek számára homokos játszótér és homokos strand áll rendelkezésre az önfeledt szórakozásra. A felnőttek számára napközben lehetőség van fociközvetítések és a Forma1 megtekintésére is, így a hétvégéket sem kell a lakásban tölteni. Este fergeteges hangulattal, egyedülálló fény és hangtechnikával ismert fellépőkkel és sztar djkkel fokozzuk a hangulatot a nagyközönség számára. Közvetlenül a Balaton melett lehetőség van nyugágyakban és fákjafényben lágy zene melett élvezni a kilátást miközben lábunkat a komokos parton a balatonba lógatjuk egy ízletes koktél elfogyasztása közben.


A Viviera Beach-en célunk, hogy mindenki számára megteremtsük azt a környezetet ahol kipihenheti a hétköznapi fáradalmakat, nyugodt és exclusive körülmények között átadhatja magát az önfeledt szórakozásnak. Az inteligens szakképzett személyzet segít mindnekinek hogy semmiben sem szenvedjen hiányt. Az aktuális információkat partyajánlókat és programajánlókat folyamatosan nyomonkövethetik a Viviera Beach honlapján: WWW.VIVIERA.HU - címen. A Viviera Beach Facebook oldalán. Itt: Viviera Beach, Viviera Beach Klub, az Infóvárosok kiemelt oldalain, többek között a www.infokeszthely.hu -n, valamint az összes kiemelt partyfotó és rendezvényekkel foglalkozó partneroldalunkon. Ezek listáját keresd a www.viviera.hu/partnereink oldalon.

Májustól a hét mindne napján várjuk kedves vendégeinket.
Rendezvények megrendezéséhez és lebonyolításához, valamint programszervezés ügyében kérem keressenek minket a feltűntetett elérhetőségeinken.

Üdvözlettel: Viviera Team

Lap tetejére
Impresszum | ÁFSZ, adatvédelem, cookie-szabályzat